Vaak gestelde vragen

1. Uitchecken en betalen van uw bestelling

Als u al ervaring hebt met het kopen van goederen via online winkels, zijn er geen problemen. Wanneer u het bestelformulier invult, krijgt u aanwijzingen om de gegevens correct in te vullen. Bij de aankoop van een geneesmiddel is het belangrijk rekening te houden met de lengte van uw cyclus en de aanbevolen dosering. Hetzelfde geneesmiddel kan in verschillende doseringen beschikbaar zijn. Bij uw keuze moet u zich baseren op de aanbevelingen van uw arts en uw gezondheidstoestand, rekening houdend met de aanwezigheid van ernstige chronische ziekten: selecteer het product in de gewenste dosering, klik op “Toevoegen aan winkelwagentje”, selecteer de juiste leveringswijze voor uw locatie, markeer de wijze van betaling.

Tijdens de transactie zal het geld worden opgenomen zodra de betaling is bevestigd. Een bevestigingscode zal naar uw mobiele telefoonnummer worden gestuurd om de betalingstransactie te bevestigen. Uw geld zal niet worden afgeschreven zonder bevestiging.

U kunt de status van uw bestelling gemakkelijk controleren onder “Bestellingen“. Bevestiging van betaling, overhandiging voor montage, verzending en aankomst op de afhaalplaats. Als u nog andere vragen hebt, kunt u contact opnemen met een adviseur die u zal helpen.

Wij aanvaarden de meest comfortabele en gemakkelijke vormen van betaling voor onze klanten: Visa, MasterCard. Dit zijn de veiligste manieren om online betalingen te verrichten. De klant maakt het bedrag over per kaart of via internetbankieren en ontvangt een bevestiging van de transactie in de vorm van een cheque.

Als u om welke reden dan ook de bestelde goederen niet hebt ontvangen, zullen wij het betaalde bedrag terugstorten door het op uw rekening te crediteren. Wij behouden ons het recht voor de goederen op te sporen en de reden op te sporen waarom zij niet aan de geadresseerde werden afgeleverd.

2. Informatie over de verzending

Leverings- en verzendkosten zijn afhankelijk van de wijze van vervoer en de gekozen vervoerder. Wanneer u het bestelformulier invult, ziet u een lijst van onze partners en de kosten van verzending met de eindbestemming. Bij de keuze van de leveringsmethode moet u rekening houden met de afstand tussen het verzendings- en het ophaalpunt, de reputatie en de specifieke kenmerken van het bedrijf. Het is ook belangrijk de mogelijkheid van levering aan huis door een koerier te overwegen: deze informatie is belangrijk indien u uw bestelling niet persoonlijk kunt afhalen op het afhaalpunt.

Wij bieden producten aan in de categorie intiem en vertrouwelijk, dus doen wij ons best om de volledige anonimiteit van de koper te garanderen. Het pakket wordt verzonden zonder inventaris van de inhoud en zonder foto’s of afbeeldingen op de verpakking die zouden kunnen wijzen op de bestemming van de goederen. Wij gebruiken een veilige, neutrale verpakking die voorkomt dat een buitenstaander inzicht krijgt in de inhoud van de bestelling.

Als u een artikel hebt ontvangen in de verpakking met tekenen van onregelmatigheid of manipulatie, of als u vindt dat een deel van het artikel waarvoor u hebt betaald ontbreekt, moet u ons ondersteuningsteam bellen op het nummer dat in de header van de website staat. De assistent zal u helpen om de situatie op te lossen op de voor de klant meest geschikte manier. Bovendien zal tijdige feedback ons in staat stellen het kritieke probleem te corrigeren om te voorkomen dat de situatie zich nogmaals voordoet.

3. Producten

Het bij de online apotheek verkrijgbare assortiment bestaat zowel uit authentieke producten van bekende fabrikanten met geregistreerde handelsmerken als uit generieke equivalenten van eveneens bekende fabrikanten in de vorm van generieke geneesmiddelen, die identiek zijn qua samenstelling maar verschillen doordat zij zijn vervaardigd nadat het octrooi op het oorspronkelijke product is verlopen.

“Een generiek geneesmiddel is een term waarmee een geneesmiddel wordt bedoeld met dezelfde samenstelling als een merkgeneesmiddel dat door een farmaceutisch bedrijf is ontwikkeld. Geneesmiddelen die generieke geneesmiddelen worden genoemd, worden op de markt gebracht onder de naam van het werkzame bestanddeel of onder hun eigen merknaam. Generieke geneesmiddelen worden geproduceerd en op de markt gebracht nadat het octrooi op het oorspronkelijke geneesmiddel is verlopen, maar met het juiste productieproces. Een generiek geneesmiddel is even doeltreffend, maar zonder octrooibescherming heeft het niet het voorrecht om het enige op de markt te zijn en kan het worden geproduceerd door elk bedrijf dat de technische capaciteit heeft om dat te doen.

Het is zeer belangrijk voor onze online apotheek dat onze klanten geneesmiddelen van hoge kwaliteit ontvangen. Wij werken rechtstreeks met de fabrikanten en zijn officiële wederverkopers. Alle producten gaan vergezeld van certificaten van echtheid en kwaliteit. Er staan geen geneesmiddelen op onze website zonder begeleidende documenten en gebruiksaanwijzingen.

Om een geneesmiddel te kunnen octrooieren, moet een farmaceutisch bedrijf de formulering en de productietechnologie van het geneesmiddel ontwikkelen en de werkzaamheid, veiligheid en uniciteit ervan bewijzen. Dit vergt grote investeringen. Vervolgens moet het nieuwe product op de markt worden gebracht door samen te werken met medische centra, klinieken en apotheken. Al deze kosten zullen worden doorberekend in de uiteindelijke kosten van het geoctrooieerde geneesmiddel. Een octrooi stelt de fabrikant ook in staat een monopolie te behouden op de samenstelling van het geneesmiddel en er dus een gunstige prijs voor te bepalen. Een generiek product is een generieke versie die de chemische samenstelling van het geoctrooieerde product reproduceert. Generieke producenten dragen niet de kosten van onderzoek en certificatie van het geneesmiddel, zodat zij een lagere prijs kunnen vragen dan het geoctrooieerde geneesmiddel, maar tegelijkertijd hebben zij niet het voorrecht van een monopolie op het geneesmiddel.

De kwaliteit van deze geneesmiddelen is dezelfde als die van gepatenteerde geneesmiddelen. Zij worden geproduceerd met gebruikmaking van hetzelfde actieve bestanddeel en dezelfde technologie, op voorwaarde dat de gepatenteerde formulering van de productiemethode wordt gevolgd. Het generieke geneesmiddel wordt in productie genomen nadat het octrooi van de ontwikkelaar is verstreken. Het enige verschil is dat het onder de merknaam of onder de naam van het werkzame bestanddeel wordt verkocht.

De optimale dosering kan alleen door uw arts worden vastgesteld na een grondig onderzoek van uw gezondheidstoestand. Als u geen arts hebt geraadpleegd, maar u hebt een sterke wens om deze geneesmiddelen te proberen, is de aanbevolen startdosis 25 mg. Gedurende de eerste dagen na inname van het geneesmiddel moet u de reactie en het welzijn van uw lichaam in de gaten houden. U moet ook uw arts raadplegen voordat u andere geneesmiddelen tegelijk inneemt om er zeker van te zijn dat ze verenigbaar zijn.

Nee, een doktersrecept is niet nodig, aangezien wij geen geneesmiddelen aanbieden die met een doktersrecept moeten worden afgeleverd. Als u echter niet zeker bent over de oorzaak van de erectiestoornis, kunt u beter uw arts raadplegen om de werkelijke behoefte van het lichaam aan de verschillende werkzame bestanddelen te achterhalen. We hebben ook algemene potentieverhogers die niet als geneesmiddelen werken, maar helpen de kwaliteit en de duur van erecties op een passend niveau te houden.

0
    0
    Uw Mandje
    Uw mandje is leegTerug naar Winkel